Komentāri
Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem zaudējumi IIHF Čempionu līgas spēlēs
AP

Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi sestdien cieta zaudējumus Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotās Čempionu līgas apakšgrupu turnīra spēlēs.

Ronalds Ķēniņš un Cīrihes “Lions” mājās ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) atzina iepriekšējās sezonas sacensību čempiones Gēteborgas “Frolunda” no Zviedrijas pārākumu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Ķēniņš spēlēja 15 minūtes un 24 sekundes, ar rezultativitāti neizceļoties, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

“Lions” labā vienīgos vārtus iemeta Frēdriks Petešons, otrajā periodā panākot izlīdzinājumu, taču spēles 53.minūtē zviedri izrāva uzvaru.

Vēl vienā šīs grupas cīņā Francijas čempione Gapas “Rapaces”, kurā pērn spēlēja aizsargs Kristaps Bazevičs, viesos ar 2:4 (0:3, 2:0, 0:1) zaudēja Austrijas klubam Klāgenfurtes KAC.

H apakšgrupas kopvērtējumā “Frolunda” komandai četrās spēlēs ir 11 punkti, “Lions” tikusi pie septiņiem, bet KAC sešiem punktiem, kamēr “Rapaces” pagaidām ir tukšā.

Tikmēr zaudējumu cieta arī latviešu uzbrucēja Andra Džeriņa un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Čehijas augstākās līgas komanda Hradeckrālovas “Mountfield”, kas F apakšgrupas mačā viesos ar 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) atzina Somijas kluba Turku TPS pārākumu.

Šoreiz spēlēja abi Latvijas hokejisti, jo Cibuļskis pirmajos mačos laukumā negāja. Džeriņš nospēlēja 15 minūtes un 24 sekundes, divas reizes metot pa vārtiem, uzvarot četros iemetienos un spēli beidzot ar neitrālu lietderības rādītāju. Savukārt Cibuļskis nospēlēja 13 minūtes un 20 sekundes, izdarot trīs metienus un nopelnot negatīvu lietderības rādītāju -1.

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl