Komentāri
Karsumam un Daugaviņam pa rezultatīvai piespēlei, Maskavas “Dynamo” izcīna otro uzvaru
Foto: TASS/SCANPIX

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums ceturtdien veica rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla mačā un palīdzēja viņa pārstāvētajai Maskavas “Dynamo” savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveikt Pētera Skudras Ņižņijnovgorodas “Torpedo”, kuras sastāvā pie rezultatīvas piespēles tika arī Kaspars Daugaviņš.

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām Maskavas klubs izvirzījies vadībā ar 2-0. Nākamie divi šīs sērijas mači jau notiks Ņižņijnovgorodā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šī dueļa pirmajā trešdaļā “Dynamo” izvirzījās vadībā ar 2:0, kad vispirms izcēlās Artjoms Fjodorovs, bet pēc tam vārtus iemeta arī Jūso Hietanens, kuram divu vārtu pārsvaru palīdzēja panākt Karsums. Jau otrā perioda otrajā minūtē Jevgēņijs Mozers vienus vārtus atguva, bet 52.minūtē Aleksandrs Frolovs, piedaloties arī Daugaviņa, līdzsvaroja rezultātu uz tablo.

Duelis līdz ar to turpinājās pagarinājumā, kura otrajā minūtē uzvaru mājiniekiem nodrošināja Andreja Kuteikina precīzais metiens.

Karsums šajā mačā nospēlēja 17 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes, uzvarēja vienā no četriem iemetieniem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Savukārt Daugaviņš šoreiz nospēlēja tieši 17 minūtes, pa šo laiku atzīmējoties arī ar diviem metieniem pa vārtiem, divām soda minūtēm, diviem zaudētiem iemetieniem, vienu bloķētu raidījumu un vienu spēka paņēmienu.

Abiem latviešu hokejistiem šie bija pirmie rezultativitātes punkti šīs sezonas Gagarina kausa izcīņā.

Arī šo komandu pirmais duelis šajā sērijā noslēdzās pagarinājumā, kad mača 93.minūtē Maskavas klubs izcīnīja uzvaru ar 1:0.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl