Komentāri
Masaļskis līdz sezonas beigām paraksta līgumu ar Toljati Lada vienību
Foto: F64

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis līdz sezonas beigām noslēdzis līgumu ar KHL vienību Toljati Lada, kuras viens no treneriem ir latvietis Artis Ābols, aģentūrai R-Sport pavēstījis vienības ģenerāldirektors Vladimirs Vdovins.

Lada treneru korpusā strādā bijušais Rīgas Dinamo galvenais treneris Artis Ābols, bet Masaļskis pārbaudes laikā aizvadīja četrus mačus, kuros visos vienība guva uzvaras. Latvijas vārtsargs vidēji ielaida 1,25 ripas un otrdien tika atzīts par Toljati notikušā pirmssezonas pārbaudes turnīra Lada kausa labāko vārtsargu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Pilnvērtīgs līgums ar vārtsargu Masaļski parakstīts līdz sezonas beigām. Tagad kārtojam viņa pārejas karti”, izteicies Vdovins. Vārtsargs komandā būs leģionāru statusā. Kopumā katrā KHL vienībā drīkst būt pieci ārvalstu spēlētāji. Lada iepriekšējā sezonā nespēja kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. Regulārajā čempionātā ar 60 spēlēs izcīnītajiem 68 punktiem Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojās 11. vietā.

KHL Latvijas komandas Rīgas Dinamo un Edgara Masaļska ceļi šķīrās pērnās sezonas decembrī, vēlāk pievienojoties Šveices vienībai Ambri-Piotta, kurā atradās līdz sezonas beigām. Tomēr arī Šveices komandā Masaļskis nebija pamatvārtsargs.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl