Komentāri
KHL jau šonedēļ pēkšņi varētu pāriet uz pagarinājumu “trīs pret trīs” formātā
Foto: TASS/SCANPIX

Jau no šīs ceturtdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos pagarinājums tiks izspēlēts “trīs pret trīs” formātā, aģentūrai “R-Sport” apgalvojis līgai pietuvināts avots.

Formāts “trīs pret trīs” pagarinājumos no pērnās sezonas tiek aizvadīts Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kas spēli padarījis ļoti ātru, tomēr arī haotisku. Tāpat šādā formātā pagarinājums tika izspēlēts arī Pasaules kausā hokejā. Maijā Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) kongresā tika lemts, ka šāds formāts no nākamās sezonas tiks izspēlēts arī pasaules čempionātos augstākajās divīzijās vīriešiem, sievietēm un junioriem.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Trešdien KHL klubu vadītāju sanāksmē tiks apstiprinātas izmaiņas pagarinājuma izspēlē regulārā čempionāta mačos. No 15.decembra pagarinājumi tiks izspēlēti “trīs pret trīs” formātā. Šis jauninājums tiks ieviests izlases interesēs,” teicis avots.

Patlaban vairākums KHL tiek izspēlēts, spēlējot četriem laukuma spēlētājiem un vārtsargam katrā komandā. Kad līdz regulārā čempionāta beigām palikusi aptuveni trešdaļa no paredzētajām 60 spēlēm, KHL un Rietumu konferences līdere ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA, kas 39 mačos tikusi pie 98 punktiem.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl