Komentāri

Pie grūtas uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā otrdien tika spēcīgā Kazaņas “Ak Bars” vienība, kas izbraukumā ar 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) pārspēja Ņižņekamskas “Neftehimik”.

Šīs spēles rezultāts tika atklāts tikai 34.minūtē, kad vārtus guva “Ak Bars” hokejists Zijats Paigins, turklāt jau nedaudz vairāk kā pēc minūtes 2:0 panāca Aleksandrs Svitovs. Līdz otrās trešdaļas beigām mājinieki gan vienus vārtus atguva, kad izcēlās “Ņeftehimik” aizsargs Džefrijs Kinreids.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Cīņas turpinājumā vārti vairs netika gūti. Lai gan pēdējā minūtē “Neftehimik” nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, neizšķirtu mājiniekiem panākt tā arī neizdevās. Ņižņekamskas vienībai šis bija trešais zaudējums pēdējo četru maču laikā.

Video

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 98 punktiem 39 mačos ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kamēr otrā ar 91 punktu ir Maskavas CSKA, kas gan jau aizvadījusi 41 spēli. Tikmēr Latvijas vienība Rīgas “Dinamo” ar 34 punktiem 39 spēlēs ir pēdējā starp 14 vienībām, no izslēgšanas turnīra zonas atpaliekot par 26 punktiem. Savukārt Austrumu konferences kopvērtējuma vadībā ar 87 punktiem 40 mačos atrodas pašreizējā Gagarina kausa glabātāja Magņitogorskas “Metallurg”, kamēr “Ak Bars” ar 85 punktiem ir trešā.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl