Komentāri
KHL kalendāra izveidē ņems vērā Latvijā gaidāmo olimpisko kvalifikācijas turnīru
Foto: EPA/LETA

KHL ņems vērā nākamā gada septembrī gaidāmo olimpisko kvalifikācijas turnīru, kurā būs jāpiedalās Baltkrievijas, Kazahstānas un Latvijas valstsvienībām, ceturtdien lemts līgas vadītāju sanāksmē.

Līgas vadība apspriedusi 2016./2017.gada sezonas kontūras un lēmusi, ka komandām aizvadāmo spēļu skaits nemainīsies, bet kalendārā tiks ņemta vērā Baltkrievijas, Latvijas un Kazahstānas izlašu spēlēšana olimpiskajā kvalifikācijā. Līdz ar to tam tiks pieskaņots Astanas Barys, Minskas Dinamo un Rīgas Dinamo komandu spēļu grafiks.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra izšķirošajā kārtā Latvija nākamgad no 1. līdz 4. septembrim tiksies ar Vāciju, Austriju, kā arī kādu no kvalifikācijas iepriekšējo kārtu veiksminiecēm. Šogad KHL sezona sākās jau 24. augustā – ja Rīgas Dinamo komandai jau sezonas sākumā tiktu ieplānotas spēles, Latvijas izlasei būtu problemātiski piesaistīt pamatkodola spēlētājus, un iepriekš par to bažas bija paudis arī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Kā ziņots, olimpiskajam hokeja turnīram automātiski kvalificējušās Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) ranga astoņas labākās izlases, kā arī sacensību rīkotāja Dienvidkoreja.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl