Ankipāns pievienojas Torpedo treneru kolektīvam

Komentāri
Ankipāns pievienojas Torpedo treneru kolektīvam
Foto: LETA

KHL kluba Ņižņijnovgorodas Torpedo treneru kolektīvam pievienojies latviešu speciālists Ģirts Ankipāns, piektdien pavēstīja vienība. Kā zināms, Torpedo par galveno treneris strādā cits latviešu speciālists Pēteris Skudra.

Pirms tam Ankipāns bija Latvijas vienības Rīgas Dinamo bijušā galvenā trenera Arta Ābola asistents. Jau vēstīts, ka starpsezonā Ābols nolēma pievienoties cita KHL kluba Toljati Lada treneru kolektīvam.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Skudras trenētā Torpedo komanda iepriekšējā KHL sezonā regulāro čempionātu noslēdza ar deviņām uzvarām pēdējo 11 maču laikā, bet pēc tam izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā ar 1-4 piekāpās nākamajai čempionei Sanktpēterburgas SKA.

Tikmēr Dinamo aizvadītajā sezonā otro reizi septiņu gadu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu, regulāro sezonu ar izcīnītajiem 77 punktiem noslēdzot Rietumu konferences 12.pozīcijā. Iepriekšējā mēnesī tika oficiāli apstiprināta Dinamo dalība arī nākamās sezonas KHL čempionātā, lai gan iepriekš ap šīs vienības nākotni valdīja liela neskaidrība. Jaunā KHL sezona sāksies 24. augustā, kurā starp pagājušās sezonas Gagarina kausa ieguvēju Sanktpēterburgas SKA un regulārā turnīra uzvarētāju CSKA tiks izspēlēts Atklāšanas kauss.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl