1 komentārs
Pilnīgs fiasko – FIFA 27 miljonus ieguldītā filma ASV divās dienās nopelna vien 607 dolārus

Franču filma Sapņu līga, kurā pašlaik grūtus laikus piedzīvojošā Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) ieguldījusi 27 miljonus dolāru (23,5 miljonus eiro), pirmajās divās izrādīšanas dienās ASV nopelnījusi vien 607 dolārus (530 eiro).

Kā vēsta izdevums Hollywood Reporter, filma pagājušās nedēļas piektdienā savāca 319 dolārus, bet sestdienā 288 dolārus, prognozējot, ka svētdien, iespējams, tās ieņēmumi būtu varējuši sasniegt 1000 dolārus.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Filma tika izrādīta desmit kinoteātros lielākajās ASV pilsētās, bet, piemēram, Fīniksā divu dienu laikā uz to pārdota tikai viena filmas biļete deviņu dolāru vērtībā.

Sapņu līga vēsta par FIFA vēsturi. Tajā franču aktieris Žerārs Depardjē, kuram piešķirta Krievijas pilsonība, atveidojis organizācijas dibinātāju Žilu Rimē, bet Tims Rots – līdzšinējo tās prezidentu Zepu Blateru. Filma Eiropā un Krievijā iznāca jau 2014. gadā, nopelnot 170 000 eiro.

TOP komentāri

  • Nu un
    0 0 0

    Nu un

    Es ar šo filmu neskatīšos, jo tur spēlē aktieris kuru vairs necienu-Žerārs Depardjē.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl