Komentāri
Briedis: Turpināsim ticēt sev, tam, ka mēs varam un varam labāk kā citi!
Foto: instagram.com/mairisbriedis/ LETA

Talantīgais un populārais latviešu bokseris Mairis Briedis savos sociālajos tīklos patriotiski  apsveica Latviju Lāčplēša dienā.

Pie bildes, kur sportistam aiz muguras plīvo Latvijas karogs, Briedis raksīja: ”1919. gada 11. novembrī tika gūta uzvara ne tikai pār pretinieku – pulkveža Pāvela Bermonta komandēto Rietumu brīvprātīgo armiju Rīgā, bet arī pār neticību saviem spēkiem, neticību savas valsts nākotnei un neatkarībai. Mūsdienās to atzīmējam kā Lāčplēša dienu – dienu, kas man ļauj lepoties ar to, kas esmu un, no kurienes nāku! Turpināsim ticēt sev, tam, ka mēs varam un varam labāk kā citi! Sveiciens Lāčplēša dienā, Latvija!”

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto

1919. gada 11. novembrī tika gūta uzvara ne tikai pār pretinieku – pulkveža Pāvela Bermonta komandēto Rietumu brīvprātīgo armiju Rīgā, bet arī pār neticību saviem spēkiem, neticību savas valsts nākotnei un neatkarībai. Mūsdienās to atzīmējam kā Lāčplēša dienu – dienu, kas man ļauj lepoties ar to, kas esmu un, no kurienes nāku! Turpināsim ticēt sev, tam, ka mēs varam un varam labāk kā citi! Sveiciens Lāčplēša dienā, Latvija! 🇱🇻 — Today Latvia is honoring soldiers who fought for the independence of Latvia marking the victory over the West Russian Volunteer Army – a joint Russian-German volunteer force led by the warlord Pavel Bermondt-Avalov – at the Battle of Riga in 1919 during the Latvian War of Independence. We call it Lāčplēša Day and every year it makes us very proud of who we are and where we're coming from! 🇱🇻

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Foto: Mairis Briedis uzvar Peresu

Foto: Mairis Briedis nokautē Deniju Venteru

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl