1 komentārs
”Roņi” no visas Latvijas tiekas Liepājā! Aukstums nav šķērslis kārtīgai peldei
Foto: Sense Media

Janvāra beigās Liepājā, atpūtas vietā ”Beberliņi”, noslēdzās piektais Liepājas atklātais ziemas peldēšanas čempionāts un XIII Latvijas ziemas peldēšanas čempionāta posms garajās distancēs. Šogad sacensību 7 distancēs +1 grāda temperatūrā startēja 129 dalībnieki no 20 dažādām apdzīvotām vietām. Pirmo reizi Liepājā startēja arī ziemas peldētāji no Lietuvas un Igaunijas, kas šīs sacensības pārnesušas starptautiskā līmenī.

Laika apstākļi šajā dienā lutināja un atpūtas vieta “Beberliņi” bija ļaužu pilni. Sacensību dalībnieki mundri gaidīja savu peldējumu, savukārt apmeklētāji ar interesi vēroja sacensības un nesteidzīgās pastaigās baudīja skaisto dienu. Paralēli peldēšanas sacensībām āliņģī, organizatori piedāvāja arī vairākas bezmaksas atrakcijas bērniem. Pasākumu klātienē vadīja un sacensības komentēja atraktīvais Raivis Šulcs, savukārt par pozitīvu gaisotni un muzikālo baudījumu sacensību noslēgumā gādāja mūziķis Edijs Šnipke.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto

Organizatori bija parūpējušies par vērtīgām pārsteiguma balvām. Šī gada galveno balvu – sacensību atbalstītāja TALLINK ceļojuma dāvanu karti – Jūras ceļojumu maršrutā Rīga – Stokholma – Rīga vienai līdz četrām personām ar aizraujošu atpūtas un izklaides programmu uz kuģa laimēja rīdzinieks Agris Samcovs. Turklāt, turpinot pagājušā gada tradīciju, vienam no sacensību dalībniekiem VeloRonis deva iespēju laimēt arī saliekamo velosipēdu. Šogad pie sacensību organizatoru sarūpētās balvas tika liepājnieks Maigurs Murmanis.

Labākie liepājnieki Ints Tirkovskis un Līga Rozenšteina sacensību 50 metru distancēs saņēma dāvanu karti 50 EUR vērtībā no TN Kurzeme.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl