Komentāri
Pļaviņš/Regža nodrošina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs
Latvijas pludmales volejbolisti Haralds Regža (no kreisās) un Mārtiņš Pļaviņš pēc uzvaras spēlē par 3.vietu CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters turnīrā. (Ieva Makare / LETA)

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža trešdien Vīnē pasaules čempionāta (PČ) apakšgrupu kārtas noslēdzošajā spēlē pārliecinoši uzvarēja mazpazīstamos Mozambikas volejbolistus Aldevino Nguvo un Justino Tovelu, nodrošinot sev vēl vienu cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs.

Pļaviņš/Regža, kuriem turnīrā ticis 29. numurs, svinēja panākumu ar rezultātu 2-0 (21:15, 21:16), tiekot pie pirmā panākuma turnīrā un nodrošinot trešo vietu E apakšgrupā.

Pirmā seta sākums bija līdzīgs, taču pēc tam latvieši izvirzījās vadībā ar 6:4, turpinājumā panāca arī 15:10, droši novadot setu līdz uzvarai. Līdzīgs scenārijs bija arī otrajā setā, kurā Pļaviņš/Regža divu punktu pārsvaru ieguva vēl ātrāk, bet beigās pārsvaru palielināja, nedodot pretiniekiem, kuriem turnīrā ticis 44.numurs, nekādas cerības uz atspēlēšanos.

Vēl pirms šīs cīņas bija zināms, ka uzvaras gadījumā Pļaviņš/Regža būs viena no astoņām trešo vietu ieguvējām, kuriem būs jāpiedalās papildus spēlē par vietu izslēgšanas turnīrā. Šis mačs notiks trešdien vakarpusē. Tāpat papildus spēlē par vietu izslēgšanas turnīrā, visticamāk, būs jāpiedalās Edgaram Točam un Rihardam Finsteram, kuri palika trešie F apakšgrupā.

Jau vēstīts, ka Pļaviņš/Regža čempionāta pirmajā mačā E apakšgrupā sestdien ar 0-2 (14:21, 19:21) zaudēja Estevanam Grimaltam un Marko Grimaltam no Čīles, kuriem piešķirts 20.numurs, savukārt pirmdien Latvijas duets sīvā cīņā ar 0-2 (19:21, 19:21) atzina olimpisko un pasaules čempionu brazīliešu Alisona Čeruti un Brunu Šmita pārākumu, kuriem sacensībās ticis piektais numurs.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl