Komentāri
Melbārža četriniekam septītā vieta Pasaules kausa posmā Pārksitijā
Foto: REUTERS/LETA

Oskara Melbārža vadītais četrinieks sestdien izcīnīja septīto vietu ASV trasē Pārksitijā aizvadītājā Pasaules kausa posmā, kurā 13.vietu ieguva Oskara Ķibermaņa pilotētais kvartets.

Par sacensību uzvarētāju kļuva vācieša Johanesa Lohnera pilotētā ekipāža, kas divu braucienu summā finišēja pēc minūtes un 34,55 sekundēm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Melbārdis, startējot ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Matīsu Mikni un Jāni Strengu, uzvarētājiem zaudēja 0,24 sekundes. Savukārt kājas ikra traumu iepriekš guvušais Ķibermanis, kura pilotētās kamanas iestūma Jānis Jansons, Helvijs Lūsis un Raivis Zīrups, atpalika vēl par 0,28 sekundēm.

Ķibermaņa kvartetam izdevās labs otrais brauciens, kurā tika ieņemta piektā vieta, kamēr Melbārža ekipāža otrajā braucienā uzrādīja labāko starta laiku (4,78), bet finišā bija septītie ātrākie braucienā.

Lohners uzvaru izrāva otrajā startā, pirms kura viņš bija vien ceturtais. Divu braucienu summā vācietis par piecām sekundes simtdaļām apsteidza mājinieku Kodiju Baskē, kamēr trešais palika britu pilots Bredlijs Hols, kurš pārsteidzoši bija līderis pēc pirmā brauciena.

Tajā Melbārža ekipāža uzrādīja dalītu sesto labāko rezultātu ar kanādieša Džastina Kripsa komandu, tobrīd līderiem zaudējot 0,26 sekundes. Tikmēr Ķibermaņa kvartets pēc pirmā brauciena bija trīs komandu dalītā 16.pozīcijā, pēc tam savas pozīcijas uzlabojot.

Pirmās Pasaules kausa sacensības četriniekiem turpat Pārksitijā notika jau piektdien. Melbārža pilotētais kvartets ieņēma dalītu ceturto vietu, no pirmā trijnieka atpaliekot tikai vienu sekundes simtdaļu, bet Ķibermanis, kurš startēja ar savainotu kājas ikru muskuli, ieguva 17.pozīciju.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl