2 komentāri

Latvijas bobsleja pilota Oskara Melbārža vadītais četrinieks Austrijas trasē Īglsā sestdien izcīnīja uzvaru Pasaules kausa septītā posma sacensībās, kas bija noslēdzošās pirms šomēnes gaidāmajām planētas meistarsacīkstēm.

Melbārdim, kurš muguras operācijas dēļ izlaida sezonas pirmos posmus, šī ir šosezon pirmā uzvara Pasaules kausa etapos. Melbārdis Īglsas trasē, kur pērn kļuva par pasaules čempionu, pirmajā braucienā bija ātrākais, bet otrajā uzrādīja piekto laiku, taču tas viņam netraucēja izcīnīt uzvaru. Otro vietu ieņēma Riko Pēters, kurš Melbārdim divu braucienu summā zaudēja piecas sekundes simtdaļas, bet vēl sekundes simtdaļu lēnāks bija amerikānis Stīvens Holkombs.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Video

Savukārt Oskars Ķibermanis pēc pirmā brauciena bija 12.vietā, bet otrajā braucienā uzlaboja savu rezultātu un bija astotais. Vēl viens Latvijas pilots Uģis Žaļims pēc pirmā brauciena bija 13.vietā, bet divu braucienu summā viņš ieņēma 17.pozīciju. Tikmēr Pasaules kausa kopvērtējuma vicelīderis Johaness Lohners, kurš iepriekšējos četros posmos izcīnījis trīs uzvaras, pēc pirmā brauciena pārāk siltu slieču dēļ tika diskvalificēts. Savukārt krievu pilota Alekseja Stuļņeva četrinieks pirmā brauciena finišā krita un, nespējot nobremzēt, gandrīz izbrauca ārpus trases. Tiesa, tas viņiem netraucēja izcīnīt piekto vietu.

Foto: Oskars Melbārdis

Šajā posmā startēja arī trīs dāmu četrinieku ekipāžas, ieņemot pēdējās vietas 31 finišējušās ekipāžas konkurencē. Labāko rezultātu no dāmām uzrādīja kanādietes Keilijas Hamfrīsas četrinieks, kas pirmajā braucienā Melbārdim zaudēja 2,10 sekundes.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl