Gulbis izstājas no US Open tenisa turnīra

Komentāri
Gulbis izstājas no US Open tenisa turnīra
Foto: EPA/LETA

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis otrdien, nepabeidzot pamatsacensību pirmās kārtas maču, izstājās no ASV atklātā čempionāta vienspēļu turnīra. Pirmajā mačā latvietis cīnījās ar britu tenisistu Aljažu Bedeni, taču pie rezultāta 6-3, 4-6, 0-3 cīņu neturpināja.

Pirmajos sešos geimos cīņa ritēja līdzīgi un rezultāts pēc tiem bija 3-3, taču turpinājumā Gulbis divreiz uzvarēja pie savas serves un vienreiz lauza pretinieka servi, tādējādi gūstot panākumu visā setā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Otrā seta sākumā Gulbis realizēja breikbumbu un uzvarēja pie savas serves, nonākot vadībā ar 2-0. Taču nākamajos trīs geimos veiksmīgāks bija Bedene, kurš panāca 3-2 savā labā. Turpmākajos četros geimos tenisisti uzvarēja pie savām servēm, rezultātam kļūstot 5-4 Bedenes labā, bet desmitajā geimā brits atkal lauza Gulbja servi un uzvarēja setā ar 6-4.

Trešā seta sākumā Bedene divreiz uzvarēja pie savas serves, bet vienreiz realizēja breikbumbu, nonākot vadībā ar 3-0. Tiesa, pēc trešā geima Gulbis nolēma cīņu neturpināt.

Gulbis, kurš svētdien nosvinēja savu 27.dzimšanas dienu, ATP rangā šobrīd ieņem 67.vietu, bet Slovēnijā dzimušais 26 gadus vecais Bedene atrodas 57.vietā, kas ir viņa karjeras rekords.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl