Komentāri
Gulbis īstā trillerī zaudē Vankūveras Challenger turnīra pirmajā kārtā
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Vankūveras Challenger turnīra vienspēļu pirmajā kārtā īstā trillerī, trīs setu cīņā, kas ilga nepilnas trīs stundas, ar 3-6, 7-6 (7:5), 6-7 (2:7) zaudēja ukraiņu tenisistam Iļjam Marčenko.

Visā mačā Marčenko ieguva tikai divas breikbumbas, jo kopumā mačs ritēja ļoti līdzīgi un spraigi. Gulbim bija vien divas breikbumbas iespējas un izmantot viņš spēja vienu no tām. Otrā seta taibreikā latvietis spēja atspēlēties no 0:3 deficīta, bet trešā seta taibreikā jau Marčenko svinēja drošu uzvaru. Šajā mačā Gulbi pievīla lielais nepiespiesto kļūdu skaits. Vankūveras turnīra Wild- Card saņēmušais Gulbis, kurš bija izlikts ar trešo numuru, šonedēļ ATP rangā pakāpies līdz 68.pozīcijai, kamēr ukrainis ir 119.vietā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Abi tenisisti savā starpā tikās ceturto reizi, ukrainim svinot trešo uzvaru. 2010.gada Vašingtonas ATP World Tour 500 turnīrā Gulbis no cīņas izstājās. 2011. gadā Belgradas ATP World Tour 250 pirmajā kārtā Marčenko latvieti uzveica ar 6-2, 6-4. Savukārt 2013. gadā Delribīčas ATP World Tour 250 turnīra kvalifikācijas otrās kārtas mačā uzvaru izcīnīja Latvijas tenisists, savu pretinieku pieveicot ar 6-7 (4:7), 7-5, 6-4, pēcāk Gulbis uzvarēja šajā turnīrā.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl