Komentāri
Cīkstonis Golubevs zaudē abos Eiropas junioru čempionāta dueļos
Foto: Vid Ponikvar/Sportida/SIPA/ SCANPIX

Latvijas brīvā stila cīkstonis Pjotrs Golubevs trešdien piedzīvoja zaudējumu abās Vācijā notiekošā Eiropas junioru čempionāta cīņās.

Svara kategorijā līdz 66 kilogramiem Golubevs astotdaļfinālā piekāpās Anzoram Zakujevam no Krievijas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pirmo rezultatīvu uzbrukumu pēc Golubeva kājas saķeršanas veica krievu sportists, bet otrās minūtes ievadā viņš jau bija vadībā ar 6:0. Kaut Golubevs vienu punktu atguva par pretinieka izgrūšanu ārpus laukuma, krievs turpināja darboties veiksmīgāk, dueli noslēdzot pēc 97 sekundēm ar rezultātu 14:1.

Tā kā Zakujevs turpinājumā iekļuva turnīra finālā, Golubevam bija iespēja piedalīties gandarījuma turnīrā par bronzas medaļu. Tajā viņš pirmajā cīņā ar 4:14 kapitulēja ungāram Čabam Vidam, arī šim duelim noslēdzoties jau pirmajā raundā.

Uzvarot Vidu, Golubevs būtu ieguvis iespēju vakarā piedalīties bronzas cīņā.

LETA jau vēstīja, ka Latvijas cīkstonis Alberts Jurčenko otrdien brīvā stila sacensībās svarā līdz 74 kilogramiem aizkļuva līdz pusfinālam, tomēr tajā zaudēja un pēc tam cieta neveiksmi arī bronzas finālā. Tikmēr svarā līdz 50 kilogramiem Arturs Karabans pirmajā cīņā ar 0:10 kapitulēja francūzim Valentēnam Damūram, noslēgumā tiekot klasificēts dalītā 12.vietā starp 13 cīkstoņiem.

Eiropas junioru čempionāts brīvajā cīņā un grieķu-romiešu cīņā ilgs līdz svētdienai, tomēr sacensību pieteikumā citu Latvijas sportistu uzvārdi vairs nav atrodami.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl