Komentāri
Bijusī profesionāle Bičkova: Ostapenko jau 15 gados nerespektēja pieredzējušākas tenisistes, tāpēc gūst lielus panākumus
Foto: LETA

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko jau 15 gadu vecumā nav respektējusi krietni pieredzējušākas un tobrīd profesionāļu statusā esošas spēlētājas, tāpēc tieši šāds raksturs viņai ļāvis gūt ievērojamus panākumus, uzskata bijusī profesionālā tenisiste Jekaterina Bičkova no Krievijas.

Kā vēstīts, tad Ostapenko jūnijā sensacionāli triumfēja Francijas atklātajā čempionātā, finālā pārspējot rumānieti Simonu Halepu. Viņas panākums šajā turnīrā kļuvis par vienu no lielākajiem sasniegumiem Latvijas sporta vēsturē. Uzvara Francijas atklātajā čempionātā Ostapenko ļāva uzlidot uz pasaules ranga 12.vietu, kas ir jauns Latvijas rekords, jo Larisa Neilande karjerā vienspēļu rangā spēja pakāpties līdz 13.pozīcijai.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tikmēr Bičkova, kura profesionālajā tenisā pēdējo maču aizvadīja pērn, par Latvijas sportistes sasniegumiem nav pārsteigta.

“Viņai jau 15 gadu vecumā bija uzvarētājas raksturs. Mēs tikāmies kādā profesionāļu-amatieru turnīrā, kad Aļona mums, pieredzējušajām meitenēm, paziņoja, ka esam muļķes, kurām viņa nezaudēs vairāk par diviem punktiem,” intervijā portālam “championat.com” sacīja Bičkova, kura savulaik WTA rangā spēja tikt līdz 66.vietai.

“Viņai jau tad bija [uzvarētājas] raksturs. Ir cilvēki, kuriem nav pietātes pret pieredzi, taču šo saku nevis negatīvā ziņā, bet tāpēc, ka tieši tāda attieksme ir nepieciešama, lai uzvarētu “Grand Slam” turnīrā,” uzsvēra Bičkova, kura karjeras laikā nevienā WTA turnīrā tā arī netika pie sacensību titula.

Bičkova tenisa sabiedrības uzmanību iemantoja 2005.gadā, kad ASV atklātā čempionāta pirmajā kārtā uzvarēja savu tautieti Svetlanu Kuzņecovu, kura iepriekšējā gadā bija kļuvusi par šī turnīra čempioni.

Ostapenko aizvada galvu reibinošu sezonu, jo pēc triumfa Francijas atklātajā čempionātā viņa tika arī līdz ceturtdaļfinālam Vimbldonas čempionātā, kurā savulaik uzvarēja junioru turnīrā.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl