Komentāri
WNBA klubs Sparks izslēdzis no sastāva Babkinu
Foto: LETA

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) vienība Losandželosas Sparks no sava sastāva atbrīvojusi latviešu saspēles vadītāju Elīnu Babkinu, vēsta portāls Love Women’s Basketball.

Pašlaik 26 gadus vecā Babkina līgumu ar Sparks komandu noslēdza šī gada februārī, taču pirms WNBA sezonas sākuma nespēja nostiprināties vienības sastāvā. Iepriekš Babkina bija atteikusies no iespējas pievienoties Latvijas sieviešu basketbola izlasei, lai mēģinātu nostiprināties Sparks komandā. Kā zināms, valstsvienība šobrīd gatavojas Eiropas čempionātam.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šīs sezonas beigās Babkina Žironas Spar Citylift komandas rindās kļuva par Spānijas čempioni, bet caurmērā katrā no spēlēm viņa guva 5,3 punktus un veica 1,5 rezultatīvas piespēles. Babkinu uz Spānijas klubu bija izīrējusi Krievijas vienība Orenburgas Nadežda. Lai gan latviete papildināja Nadežda rindas jau pagājušā gada martā, viņa šosezon šīs vienības rindās neizgāja laukumā nevienā cīņā. Sparks klubs Babkinu 2011.gadā izvēlējās WNBA draftā ar 29.numuru. Sparks ir divkārtēja WNBA čempionvienība. Tiesa, iepriekšējais tituls iegūts tālajā 2002.gadā. Jaunā WNBA sezona sāksies 5.jūnijā, bet pērn par līgas čempioni ar Fīniksas Mercury komandu kļuva cita latviete Anete Jēkabsone-Žogota.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl