VEF Rīga viesos sagrauj Bagatska Nizhny Novgorod

Komentāri
VEF Rīga viesos sagrauj Bagatska Nizhny Novgorod
Foto: F64

Latvijas čempionvienība VEF Rīga svētdien VTB Vienotās līgas spēlē ar rezultātu 107:79 (17:22, 31:26, 27:15, 32:16) izbraukumā pieveica Ainara Bagatska trenēto Krievijas komandu Nizhny Novgorod.

Šīs dienas duelis turnīra tabulā neko neizšķīra, jo Nizhny Novgorod jau ir kvalificējusies izslēgšanas mačiem, savukārt VEF Rīga jau ilgāku laiku ir zaudējusi izredzes iekļūt play off.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kaut pēc pirmās ceturtdaļas VEF Rīga bija iedzinējos, otrajā pārņēma vadību un tās pēdējās minūtes ievadā bija priekšā ar 48:40. Tomēr atlikušajā laikā viesi veica astoņus punktus pēc kārtas un panāca izlīdzinājumu. Nākamo izrāvienu VEF Rīga veica trešās ceturtdaļas vidū un pirms pēdējām desmit minūtēm jau bija priekšā ar 75:63, bet ceturtajā ceturtdaļā bija ievērojami pārāka pār pretiniekiem.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 26 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām bija Džošs Harelsons, bet 19 punktus sameta Fransisko Kruss, kuram bija arī desmit rezultatīvas piespēles. Vismaz divus punktus guva visi 12 pieteiktie VEF Rīga spēlētāji. Tikmēr Nizhny Novgorod rindās 17 punktus guva Rasida Mahalbasiča.

Abas komandas savā starpā spēlēja pašā sezonas sākumā, kad Rīgā mājinieki zaudēja ar 75:87.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl