Komentāri

Spēlējot bez savas lielākās zvaigznes Stefana Karija, tikai savu otro zaudējumu šosezon piedzīvoja NBA čempione Goldensteitas Warriors, kas izbraukumā ar 91:114 piekāpās Dalasas Mavericks. Jau mača sākumā Mavericks ieguva 17 punktu pārsvaru, bet trešajā ceturtdaļā viņu pārsvars sasniedza pat 30 punktus.

Karijs iepriekšējā duelī bija izcēlies ar triple-double, tomēr šo maču viņš izlaida kājas brūces dēļ. Turklāt Warriors vienībai veselības problēmu dēļ nepalīdzēja arī uzbrucējs Harisons Bārnss, rezerves aizsargs Leandro Barbosa un rezerves centrs nigērietis Festuss Ezeli.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 punktiem bija Puertoriko aizsargs Hosē Huans Barea, bet slavenais vācietis Dirks Novickis izcēlās ar 18 punktiem un astoņām bumbām zem groziem. Warriors šīs sezonas bilance tagad ir 29-2, tas joprojām ir labākais sezonas sākums NBA vēsturē.

Video: Novickis, Barea un Mavericks pārliecinoši uzveic Warriors

Tikmēr uzvaru savā pēdējā spēlē Bostonā guva Kobe Braiants, palīdzot Losandželosas Lakers ar 112:104 apspēlēt vietējo Celtics vienību. Slavenais Braients, kurš savā atvadu sezonā saņem skaļas ovācijas katrā pilsētā, šoreiz izcēlās ar 15 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, palīdzot pārtraukt Celtics četru uzvaru sēriju.

Video: Bostonas publika emocionāli uzņem Braiantu

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl