Komentāri
“Spurs” paraksta jaunu līgumu ar saspēles vadītāju Milsu
Foto: EPA/ SCANPIX

Latviešu uzbrucēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio “Spurs” parakstījusi jaunu līgumu ar austrāliešu saspēles vadītāju Petiju Milsu, vēsta klubs.

“Spurs” neatklāj darījuma detaļas, bet “San Antonio Express-News” ziņo, ka līgums ar 28 gadus veco Milsu noslēgts uz četriem gadiem par 50 miljoniem ASV dolāru (42 miljoniem eiro).

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Milss NBA karjeru sāka 2009.gadā, divas sezonas pārstāvot Portlendas “Trail Blazers” komandu. Pēc tam viņš spēlēja Austrālijā un Ķīnā, bet 2012.gadā atgriezās NBA, pievienojoties “Spurs” komandai.

Aizvadītajā sezonā Milss 80 spēlēs laukumā pavadīja vidēji 22 minūtes, kurās guva 9,5 punktus, veica 3,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas. Austrālietis realizēja 41% tālmetienu, kas bija 11. labākais rādītājs līgā.

Milss bija viens no “Spurs” nozīmīgākajiem rezervistiem, bet nākamajā sezonā viņam varētu būt lielāka loma komandā, jo pamata saspēles vadītājs Tonijs Pārkers traumas dēļ laukumā atgriezīsies ne ātrāk par nākamā gada janvāri.

“Spurs” vienībai aizvadītajā sezonā bija otra labākā bilance regulārajā čempionātā, tomēr Rietumu konferences finālā tā pārliecinoši ar 0-4 piekāpās nākamajiem čempioniem Goldensteitas “Warriors”.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl