1 komentārs

Septembra sākumā Rīgā, Monpeljē, Berlīnē un Zagrebā sāksies Eiropas čempionāts basketbolā. Latvijas izlase savu pirmo spēli Arēnā Rīga aizvadīs 5. septembrī ar Beļģijas izlasi, kam sekos mači ar Lietuvu, Čehiju, Ukrainu un Igauniju.

Jānis Strēlnieks šogad piedalīsies savā trešajā Eiropas čempionāta finālturnīrā. 2009. gadā kopā ar Latvijas U18 izlasi izcīnīja Eiropas čempionāta bronzas medaļas un kopā ar BK Ventspils kļuva par Latvijas čempionu. Pagājušajā sezonā Bambergas Brose Baskets sastāvā kļuva arī par Vācijas čempionu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Aanatolijs Kreipāns akcentē Strēlnieka daudzpusību – vispirms viņš ir spēles diriģents, arī snaiperis un viens no labākajiem aizsargiem, turklāt visā jomās augstā kvalitātē. Ja bumba ir viņa rokās, viņš zinās, ko ar to darīt. Ainars Bagatskis domā, ka viņš ir viens no labākajiem Eiropas saspēles vadītājiem. Armands Puče saka, ka Jānis ir tā kā tāds tvaika nosūcējs virs plīts, ārkārtīgi lietderīgs, aukstasinīgs, mierīgs, un spilgtākais, kas saistās ar viņu, varētu būt prāts.

TOP komentāri

  • .
    +1 +1 0

    .

    BK Ventspils sistēmas kļūda, labi, ka viņu nepaņemot internātā, Galvanovskis viņu ieraudzīja!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl