Komentāri
Eiropas čempionātā basketbolā sievietēm sākas izslēgšanas spēles
Foto: FIBAEUROPE.COM

Ungārijā un Rumānijā notiekošajā Eiropas čempionātā basketbolā sievietēm šodien sākas izslēgšanas spēles. Izslēgšanas spēļu turnīrs tiek aizvadīts Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, bet tas šodien sāksies ar pirmajiem diviem ceturtdaļfināla mačiem.

Vispirms plkst.19 pēc Latvijas laika Turcija spēkosies ar Serbiju. Ja Turcija ceturtdaļfinālu sasniedza pārliecinoši, ar četrām uzvarām piecās spēlēs izcīnot pirmo vietu E apakšgrupā, tad serbietēm klājās grūtāk, jo viņas ar diviem panākumiem bija ceturtās F apakšgrupā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Zīmīgi, ka šīs abas komandas savā starpā tikās iepriekšējā Eiropas čempionāta bronzas mačā, kad uzvaru ar 92:71 izcīnīja Turcija, izcīnot otro medaļu pēc kārtas.

Savukārt otrā ceturtdaļfināla mačā šodien plkst.21.30 Lietuva tiksies ar Baltkrieviju. Lietuvas basketbolistes otro posmu noslēdza ar trim uzvarām piecās cīņās, kas viņām ļāva ieņemt otro vietu F apakšgrupā, bet Baltkrievija ar diviem panākumiem bija trešā E grupā.

Lietuvas izlase Eiropas čempionāta pusfinālā pēdējo reizi iekļuva 2004.gadā, bet pie medaļām tika vēl senāk – 1997.gadā, kad izdevās izcīnīt zeltu. Savukārt Baltkrievija pusfinālā spēlēja 2009.gadā, kad turnīrs notika Latvijā, bet pie medaļām šī izlase tikusi vien 2007.gadā.

Ceturtdaļfināla izspēle noslēgsies ceturtdien, kad pašreizējā Eiropas čempione Spānija tiksies ar Melnkalni, bet Francija spēkosies ar Krieviju.

Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm kanālā VSB:

Trešdien, 24.jūnijā

18:55 1/4 fināls. Turcija – Serbija

21:25 1/4 fināls. Lietuva – Baltkrievija

Ceturtdien, 25.jūnijā

18:55 1/4 fināls. Spānija – Melnkalne

21:25 1/4 fināls. Francija – Krievija

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl