CSKA laimīga izglābšanās, Fenerbahce sagrauj čempionus

Komentāri

Maskavas CSKA un Stambulas Fenerbahce basketbolisti ceturtdien guva uzvaras arī Eirolīgas ceturtdaļfināla sēriju otrajās cīņās.

Krievijas čempioni CSKA mājās ar 77:76 (20:20, 24:28, 19:12, 14:16) sīvā cīņā pārspēja Belgradas Crvena Zvezda Telekom no Serbijas, sērijā līdz trim uzvarām panākot vadību ar 2-0.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Vadību CSKA ar 77:75 deva Miloša Teodosiča priekšpēdējās minūtes izskaņā realizēts tālmetiens un mājiniekiem izdevās noturēt grūtu uzvaru. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 19 punktiem bija Kails Hainss, bet pa 13 punktiem sameta Nando de Kolo un Korijs Higinss. Savukārt Belgradas vienībai ar 15 punktiem palīdzēja Stefans Jovičs.

VIDEO: Teodosičs atnes uzvaru CSKA

Tikmēr turku Fenerbahce savā laukumā ar 100:78 (27:14, 27:15, 22:19, 24:30) sagrāva pērnā gada Eirolīgas čempionus Madrides Real no Spānijas un arī sērijā ieguva vadību ar 2-0.

Uzvarētājiem ar 18 punktiem atzīmējās Ekpe Udohs, bet attiecīgi 17 un 16 punktus sameta Nikola Kaliničs un Bojans Bogdanovičs. Savukārt Real no zaudējuma neglāba Serhio Rodrigesa 15 gūtie punkti.

VIDEO: Fenerbache sagrauj Eirolīgas čempionus

Šajos abos dueļos trešās un nepieciešamības gadījumā arī ceturtās spēles nākamajā nedēļā notiks Crvena Zvezda Telekom un Real mājvietās.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl