Komentāri
Artjoma Rudņeva Hamburger šovakar Vācijas kausa mačā tiksies ar Minhenes Bayern
Foto: EPA/LETA

Šovakar Vācijas kausa spēlē Artjoma Rudņeva Hamburger savā laukumā tiksies ar Vācijas titulētāko klubu, valsts čempioniem un kausa īpašniekiem Minhenes Bayern.

Bavārijas klubs arī šobrīd ir Bundeslīgas tabulas pirmajā vietā, turklāt ar 4 punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem Menhengladbahas Borussia. Rudņeva Hamburger ar vienu uzvaru astoņās spēlēs ir 16. vietā, un skaidrs, ka neapšaubāmi pāra favorīti ir Minhenes Bayern.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Anatolijs Kreipāns, Viasat Sport Baltic komentētājs:

”Mūs, protams, visvairāk interesē, vai laukumā izies Artjoms Rudņevs, kaut gan Hamburgas komandas vadībai svarīgākas, protams, ir citas problēmas – klubs slikti sāka Bundeslīgas čempionātu (tikai viena uzvara 9 spēlēs un 16. vieta turnīra tabulā), bet pretī nāk līderis (21 punkts), kurš turklāt šosezon ļoti sekmīgi spēlē arī UEFA Čempionu līgā (viena no trim komandām, kas pirmajā riņķī nav zaudējusi ne punkta). Pagājušajā sezonā abas komandas tikās Hamburgā 1/4 finālā, un toreiz minhenieši sagrāva mājiniekus ar 5:0. Arī tagad neapstrīdams favorīts ir Bayern!”

Vācijas kausa spēles kanālā VSB:

Trešdien, 29. oktobrī

21.25 Hamburger – Minhenes Bayern

Ceturtdien, 30. oktobrī

1.20 Magdeburg – Leverkūzenes Bayer

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl