Pagrabā pie Bez Tabu atklās ziemas krājumu pagatavošanas idejas

Komentāri
Pagrabā pie Bez Tabu atklās ziemas krājumu pagatavošanas idejas
TV3 Publicitātes foto

Ogu un augļu pilnbrieda laikā pie skatītājiem atgriežas nu jau iemīļotā Bez Tabu rubrika Pagrabā pie Bez Tabu! Atšķirībā no tradicionālo kulinārijas raidījumu padomiem, Bez Tabu saviem skatītājiem piedāvā uzzināt vienkāršas, bet ļoti neparastas receptes, ar ko papildināt ziemas krājumus. Uzziniet apbrīnojami garšīgās Latvijas pavāru idejas ziemas krājumu pagatavošanai raidījumā Bez Tabu no 20. jūlija darba dienās plkst. 19.35 TV3 un TVPlay!

Atklāj īpašās receptes!

No dārzā ievāktajiem augļiem un ogām jau izsenis tiek veidoti krājumi ziemai. Lai arī citiem ziemā būtu pēc iespējas daudzveidīgāka garšu un smaržu buķete, raidījuma Bez Tabu komanda vēlas apkopot neparastākās idejas. Šoreiz, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, ar saviem pārsteidzošo garšu atklājumiem un neparastiem ogu, augļu salikumiem ievārījumos dalīsies Latvijā pazīstami pavāri. Oriģinālas un neparastas ievārījumu receptes Pagrabā pie Bez Tabu no 20. jūlija darba dienu vakaros plkst. 19.35 kanālos TV3 un TVPlay!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Atskats uz rubrikām

Bez Tabu tematisku un aktuālu rubriku veidošana kļuvusi gluži par tradīciju, un šī vasara ir bagāta ar tām. Pašā vasaras karstumā tika piedāvātas rubrika Vasaras darbi, kurā žurnālists Ēriks Palkavnieks izmēģināja dažādas profesijas. Līgosvētku laikā tika piedāvāta svētku ieskaņas rubrika Meklējam Jāni. Un vēl rubrika Toreiz un Tagad piedāvāja ceļot laikā, uzzinot, kā mainījušies notikumi pēc Bez Tabu iesaistīšanās. Taču ar to viss nebeidzas! Vēl gaidāma rubrika Pagrabā pie Bez Tabu, pēc kuras varēsit redzēt slavenību kāzu atspoguļojumu un vēl daudz ko interesantu. Tad jau arī būs sagaidītas Bez Tabu 15. dzimšanas dienas svinības, līdz ar tām būs sagaidāmi arī vairāki pārsteigumi!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl