Komentāri

Kāpostu sautējuma sastāvā – kāposts, tomāti, kokosriekstu piens un garšvielas, bet garšo ”tā ir kā tur iekšā būtu nezin’ kas”, recepti atklāj gatavošanas šova Gatavo 3 dalībniece Līva. Sautējums ir krēmīgs un sātīgs, un tajā ir perfekts balanss starp skābo un saldo.

Ņem puskilogramu kāposta, sagriež mazos gabaliņos, nevajag pilnībā sakapāt, ideālais gabaliņa lielums – 2×2 cm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sakarsē pannu uz vidējas liesmas. Eļļai vai kokosriekstu sviestam pievieno kurkumu. Kad sāk izdalīties specifiska smarža, uz pannas uzber kāpostus. Visu cep apmēram 15 minūtes. Kamēr cepas kāposti, samaļ garšvielas, ko pievienos beigās. Garšvielu maisījumu veido kardamons, kanēlis un krustnagliņas.

Kad kāposti sacepušies, pievieno tomātus un kokosriekstu pienu, un visu liek sautēties. Pirms pasniegšanas pievieno garšvielas.

Lai labi garšo!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl