Gatavo 3: Līva gatavo baklažānu krēmu

Komentāri

Šoreiz Līva gatavos gardu baklažānu krēmu, ko var uzlikt uz maizītes. Piesātināto garšu atsvaidzinās sarkanās granātābolu sēkliņas.

Lai pagatavotu šo gardumu, nepieciešamas šādas sastāvdaļas: baklažāns, sāls, ķiploks, sezama sēklas, citrons, olīvu eļļa, cidoniju sīrups, kinza, granātābola sēkliņas. Pagatavošana ir diezgan vienkārša. Vislaikietilpīgākā ir baklažāna izcepšana, kas aizņem 40 minūtes, pārējās darbības ir ātras un vienkāršas. Kā pagatavot šo baklažānu krēmu, ko likt uz maizītes, skatieties videosižetā!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl