Gatavo 3: Anna gatavo makarūnus ar āboliem franču gaumē

Komentāri

Šoreiz Anna iepriecinās visus saldumu mīļus ar gardiem makarūniem, kas tiks pagatavoti franču gaumē. Šie cepumi būs īpaši ar to, ka pildījums būs gatavots no Latvijas āboliem. Šie cepumi apbur ar skaisto izskatu un gardo garšu.

Makarūnu gatavošana jāsāk jau iepriekšējā dienā. Kāpēc? Tādēļ, ka vienu dienu iepriekš ir jāatdala olu baltumi un jāievieto mazā kastītē ledusskapī. Šis ieteikums obligāti ir jāņem vērā! Gatavojot šos cepumus, jāievēro striktas proporcijas. Masa paredzēta 20 makarūnu pagatavošanai.

Lai pagatavotu ābolu makarūnus, nepieciešams: 55 grami olas baltuma, cukurs, 600 grami pūdercukura, tējkarote kanēļa, 70 grami mandeļu miltu, konditorejas maisiņš, brūnais cukurs, 3 āboli, 1 karote vaniļas esences.

Kā pagatavot ābolu makarūnus skatieties video sižetā! Lai labi garšo!

 

 

 

 

 

 

Lasi vēl