FOTO: raidījuma Ēdiena daba veidotāju ekstrēmie piedzīvojumi bišu dravā

Komentāri
FOTO: raidījuma Ēdiena daba veidotāju ekstrēmie piedzīvojumi bišu dravā
Foto: Kaspars Teilāns

Šajā svētdienā raidījumā Ēdiena daba atkal būs iespēja ielūkoties kādā no Latvijas bioloģiskajām zemnieku saimniecībām. Vienā no šīs vasaras karstākajām dienām raidījuma Ēdiena daba komanda devās uz biškopības ekosaimniecību Teiču rezervāta pievārtē Priežukalns. 

Krista un Ingmārs kļuva par dravniekiem un gāja pēc medus. Saimnieks Andrejs Briedis gan brīdināja, ka esot gadījies vienā reizē saņemt pat līdz 40 bišu kodieniem, tāpēc Ingmārs bija ļoti uzmanīgs. Taču, par laimi, viņš tika galā bez neviena koduma.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

FOTO: ieskaties, cik veikli raidījuma vadītāji tiek galā ar bitēm

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl