Evija Skulte – Fiona, Artūrs Skrastiņš – ēzelītis. Kas ieskaņojis Šreku un pārējos tēlus?

Komentāri
Evija Skulte – Fiona, Artūrs Skrastiņš – ēzelītis. Kas ieskaņojis Šreku un pārējos tēlus?
Foto: Viasat un F64

Šajā rudenī TV3 skatītājus jau atkal priecē zaļais labsirdīgais cilvēkēdājs Šreks. Tā ir viena no populārākajām animācijas filmām, ko iemīlējuši gan mazi, gan lieli. Šreka oriģinālajā versijā animācijas tēlu lomas ierunājusi virkne Holivudas aktieru – Antonio Banderas, Kamerona Diaza, Edijs Mērfijs un daudzi citi. Bet kam pieder latviešu balsis?

Krītot noslēpumu plīvuram, Skaties.lv piedāvā ieskatīties, kas tad ierunājuši multfilmas Šreks latvisko versiju. Iespējams, dažas balsis pārsteigs arī tevi!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šreks: Gundars Āboliņš

Princese Fiona: Evija Skulte

Ēzelītis: Artūrs Skrastiņš

Runcis zābakos: Pēteris Šogolovs

Karalis: Ģirts Jakovļevs

Karaliene: Akvelīna Līvmane

Daiļais princis: Artis Robežnieks

Feju krustmāte: Katrīne Pasternaka un Ieva Kerēvica (vokāls)

Ļaunās mātesmeitas: Jakovs Rafalsons

Pārējās lomas filmā ieskaņojuši: Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Zane Burnicka, Maija Apine, Pēteris Liepiņš, Imants Vekmanis, Jānis Jarāns, Jānis Kirmuška, Imants Pakalnietis, Edgars Lipors, Andris Freidenfelds un Kaspars Upacieris.

FOTO

Paldies Forum Cinemas par sniegto informāciju!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl