Ieva Florence pārsteidz brāli ar īpaši gardām vakariņām! Iedvesmojies gatavošanai raidījumā “Esi Gardēdis”!

Pievienot komentāru

“Esi Gardēdis” raidījumu sēriju turpina un otrajā raidījumā viesojas populārā kino un teātra aktrise Ieva Florence. Raidījumā iespēja uzzināt par Ievas kulinārajām veiksmēm un katastrofām, kā arī par to, ko neviens līdz šim nav zinājis!

Piemēram, iepazīsimies ar viņas brāli, kurš būs iejuties noslēpumainā viesa lomā un nokļūs Gundegas Skudriņas uzburtā ziedu valstībā!

Tāpat iemācīsimies gatavot superātras pusdienas – veselīgas un garšīgas! Atklāsies, kādus nedarbus bērnībā ir strādājuši kopā brālis ar māsu un kas iedvesmojies Ievu aktrises karjerai!

Receptes:

Lasis ar zaļumiem

  • 3 porcijas laša filejas
  • 1 brokoļa galva
  • 1 saldās kukurūzas bundža
  • 1 citrons
  • Citronpipari
  • Sāls
  • Sviests
  • Svaigie salāti

Uz folijas liek laša gabalu, pārslaka ar citronu sulu un uzliek citrona šķēlītes. Pārkaisa ar pipariem un sāli. Foliju aizloka un liek pannā, kur ielej ūdeni. Cep 15 min cepeškrāsnī 190°C. Gatavam pārliek sviesta gabaliņu. Pasniedz ar vārītiem brokoļiem, kukurūzu un salātiem, kuri sajaukti ar eļļu, pievienojot sāli un cukuru.

Rums debesīs

  • Karameļu saldējums
  • Karameļu mērce
  • Sviesta plānie cepumi
  • Mellenes, zemenes, avenes
  • Rozā šokolāde
  • 1 glāze Zacapa ruma

Veido saldējuma bumbiņas, kuras pārkaisa ar sadrupinātiem cepumiem. Pievieno veselus cepumus un pārlej ar karameļu mērci. Rotā ar ogām un šokolādes gabaliņiem. Pasniedz ar glāzi Zacapa rumu.