Komentāri
FOTO: Roberto, Reiniks, Danosa un Kučinska apceļos Latviju un gatavos ēst!
Publcitiātes foto

TV3 raidījums Garšas mednieki apvieno lielisku kombināciju – ceļošanu un ēdienu baudīšanu! Četri dalībnieki jau drīzumā viens otru vedīs ceļojumā pa Latvijas skaisto novadu pilsētām, piemēram, dziedātāja Roberto Meloni ceļabiedrus sagaida iepazīšanās ar itāļu radiem Sabilē! Taču, ko viņš cels galdā un kā izklaidēs? To uzzināsit pavisam drīz! Tāpat arī atklāsit, kurp aizvedīs citas sabiedrībā mīlētas personības. Skatieties Garšas mednieki divu nedēļu garumā jau no 24. augusta no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.20 kanālos TV3 un TVPlay!

TV3 raidījuma Garšas mednieki ietvaros četras sabiedrībā zināmas personas dosies garšas medībās. Viņi zina, ka četras dienas pavadīs kopā, apceļojot Latvijas novadus, taču nezina pilsētas, kurās nokļūs. Ik dienu dalībnieki uzzinās savu galamērķi un, kamēr dosies ceļā uz to, vienam no visiem dalībniekiem būs jāpaspēj saorganizēt mielastu un izklaides pārējiem trīs dalībniekiem. Vai visi dalībnieki spēs sadzīvot ar pārējiem? Vai kāds no viņiem pagurs ceļojuma laikā un nespēs valdīt savu raksturu? To noskaidrosiet jau drīzumā!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

FOTO

Garšas mednieki pirmajā nedēļā piedalīsies dziedātājs Roberto Meloni (Talsu novads), Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa (Pāvilostas novads), Liepājas teātra aktrise Inese Kučinska (Liepājas novads) un dziedātajs Lauris Reiniks (Tērvetes novads), kurš atklāj: ”Garšas mednieki man sniedza lielisku iespēju izrauties no ikdienas darbiem un kārtējo reizi pārliecināties, cik Latvijā ir daudz skaistu cilvēku un vietu. Projekta laikā man bija iespēja dažas no tām apskatīt un izgaršot.”

Piedzīvojumi garantēti!

Pirmās Garšas medniekus nedēļas dalībniekus katrā pilsētā sagaidīs dažādi garšas baudījumi, vienā no tiem viņi tiks aizvesti uz Liepājas karaostas cietumu, kur viņus sagaidīs ķilavu maizītes un stiprais degvīns. Vēl dalībnieki viesosies arī Liepājas koncertzālē, kur D.Danosa atklās: ”Man patīk būt vietās, kas pamestas vai tās veidojas no jauna. Esot vietā, kurai top sava aura, pārņem pirmatklājēja instinkts, kas man ļoti patīk, un tas pat nedaudz uzbudina.”

Vēl dalībnieki gatavos arī dažādus netradicionālus kokteiļus, piemēram, Aveņu sapnis, kā arī vēl viņiem minūtes laikā būs jānosauc pareizi saldie ēdieni, kā arī pēc smaržas un garšas jāatpazīst dzērieni. Taču ar to viss nebeigsies! Garšas mednieku ceļojuma turpinājumā visus sagaidīs aizraujošā zāļu degustēšana – dalībniekiem pasniegs dzērienu un ēdienu, kas pagatavots no dažādiem pļavu augiem, un tad liks atrast pļavā augu, no kura pagatavots dzēriens. Dalībnieki dosies laukā un medīs dažādas garšas!

Kas piedalīsies nedēļu vēlāk?

Ne mazāk jautra un interesanta solās būt Garšas mednieki otrā nedēļa, kurā būs ieraugāma modes žurnāliste Una Ulme (Cēsu novads), TV3 šovu vadītājs Valters Krauze (Madonas novads), UgunsGrēks aktieris Kristaps Rasims (Kārsavas novads) un modes māksliniece Elita Patmalniece (Ogres novads).

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl