Stībelis, lai pamostos, iesaka griezt sīpolus

Komentāri

Brokastis apēst pašam, pusdienas dalīt ar draugiem, bet vakariņas atdot ienaidniekam – pēc šāda principa dzīvo arī mūziķis Jānis Stībelis un dienu pēc Valentīna dienas gatavo omleti.

Laba metode, kā pamosties, ir sīpola griešana, jo tas no rīta veselīgi iedarbina acs muskulatūru, pārliecināts mūziķis, kurš pēcsvētku brokastīm gatavo omleti ar sīpoliem un karstmaizes ar sieru un šķiņķi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Omlete, visticamāk, ir vispopulārākās brokastis pasaulē, jo ātri var uztaisīt. Latvijā, atšķirībā no citām valstīm, ir ļoti labas olas,” saka J. Stībelis.

Jānis Stībelis aicina uz jaunā albuma prezentācijas koncertu jau sestdien, 21. februārī, koncertzālē Rīga un iesaka ierasties ērtā apģērbā, jo būs jādejo.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl