Zināms Gandrīz ideālu vakariņu labākais pavārs

Komentāri

Žurnāliste Alla Petropavlovska bija pirmā, kas uzņēma šova Gandrīz ideālas vakariņas pirmos viesus pirms pieciem gadiem. Tieši viņa noslēdz Gandrīz ideālu vakariņu ”sāgu”, uzņemot viesus savā vasarnīcā Gaujā, ko Alla uzskata par skaistāko vietu Latvijā.

”Šodien man ir viens uzdevums, es pat nedomāju par to, kā pārsteigt ciemiņus ar kaut ko ļoti garšīgu, es domāju, kā pārsteigt sevi ar to, ka vispār kaut ko varēšu uztaisīt, lai viņi nepaliek izbadējušies. Es domāju, ka es kaut ko modificēšu,” teic šova Gandrīz ideālas vakariņas varone žurnāliste Alla Petropavlovska.

Lai gan Allas veselība ir nedaudz sašķobījusies, viņa tomēr ir apņēmības pilna viesus iepriecināt ar uzkodu Gandrīz Stendāls, pamatēdienu Mūžīgās vērtības un desertu Piedzīvojumu garša.

Vakariņu gatavošanā žurnālistei palīdz īpašs katliņš jeb virtuves kombains, kas maļ, puto, vāra. ”Tas katliņš arī cept prot, tas visu prot,” norāda Alla.

Pēdējās Gandrīz ideālas vakariņas tiek novērtētas ar 26 punktiem, tādējādi par šīs nedēļas labāko pavāru tiek atzīts veselības ministrs Guntis Belēvičs.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl