Komentāri

Kabacis ir viens no tiem dārzeņiem, kuram piemīt talants patikt visiem cilvēkiem! Tā vai citādi pagatavots, cepts vai sautēts, mērcē vai zupā, kabača labākā īpašība ir tā svaigā un sulīgā garša, ne pārāk uzmācīga, tomēr sajaukt ar citu dārzeni to nav iespējams!

Svaiga kabača salāti

Īsta svaiguma piekritējiem noteikti pie sirds ies recepte svaiga kabača salātiem bazilika – ingvera un lapu kāposta pesto, ābolu, cieto sieru, svaigu mārrutku!

Produkti:

  • Kabacis
  • Baziliks
  • Ingvera sakne
  • Lapu kāposts
  • Ciedru rieksti
  • Eļļa
  • Citrons
  • Cietais siers
  • Ābols
  • Svaiga mārrutka sakne
  • Sāls
  • Cukurs

Grilēts kabacis ar baziliku

Nopietnāku ēdienu cienītājiem, savukārt, noteikti ļoti patiks recepte grilētam kabacim, kuru pasniedzu ar bazilika, ingvera un lapu kāposta pesto, sinepēs un medū marinētu liellopa rostbifu un ūdenskreses salātiem.

Produkti:

  • Kabacis
  • Baziliks
  • Ingvera sakne
  • Lapu kāposts
  • Ciedru rieksti
  • Eļļa
  • Citrons
  • Cietais siers
  • Graudu sinepes
  • Medus
  • Liellopa mīkstums
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • Svaiga mārrutka sakne
  • Ūdenskrese

Kabača un šokolādes kūka ar olu liķieri

Jums noteikti jāpagaršo recepte šokolādes un kabača kūkai, kurai garšu papildina ar olu liķieri un kraukšķīgiem valriekstiem.

Produkti:

  • Kabacis
  • Šokolāde
  • Milti
  • Olas
  • Cukurs
  • Soda
  • Cepamais pulveris
  • Olu liķieris
  • Valrieksti
  • Saldais krējums

Lasi vēl