Vakariņu šovā uzņēmēju nedēļā Ketija uzliek augstu latiņu

Pievienot komentāru
Vakariņu šovā uzņēmēju nedēļā Ketija uzliek augstu latiņu

Pirmdienas, 12. aprīļa, pievakarē kanāla TV3 skatītājiem bija iespēja iepazīties ar izklaidējošā kulinārijas šova ”Gandrīz ideālas vakariņas” šīs nedēļas dalībniekiem – vienkopus pulcējusies vietējo uzņēmēju kompānija, un jau pirmajā vakarā četrotne īpaši saliedējās.

Šajā nedēļā cits pēc cita galdu klās kūku mājražotāja Ilze Kupča, ”influenceris” un kafijas pagatavošanas eksperts Kaspars Bērziņš, aktieris Ivars Auziņš, kurš jau kādu laiku darbojas kaņepju produktu biznesā, un ”Kurts coffee” un skaistumkopšanas salona ”Auch” saimniece Ketija Karlsone, kurai bija ticis gods atklāt vakariņu maratonu.

Kaut arī Ketija centusies, lai viss godam izdotos, apsēžoties pie vakariņu galda, ciemiņiem nepaslīdēja garām, cik patiesībā namamāte bija satraukusies.

”Protams, nenormāli uztraukusies,” Ketijas nemieru pamanīja Kaspars. ”Tas pirmais likās: ārprāts, ielejiet kāds viņai 50 gramus! Lai cilvēks nomierinās.” Savukārt Ivars sprieda, ka satraukties, uzņemot viesos pilnīgus svešiniekus, ir dabiski. Vairāk lasi te!

Uzkodā Ketija galdā cēla uz koka ripām kārtotu liellopa tartaru, kas tika baudīts, klāt piedzerot kokteili ”Asiņainā Mērija”. ”Es nevarētu būt vegāns,” to, cik fantastiski garšojis pirmais ēdiens, atzina Kaspars. Arī Ilze un Ivars par pirmo ēdienu bija sajūsmā.

Pamatēdienā Ketija pasniedza papaijas salātus ar riekstiem un pikantu ķirbju krēmzupu, kurai viesi pēc izvēles varēja pievienot garneles vai bekonu un grauzdiņus.

Pie vakariņu galda Ketija atklāja satraucošu stāstu par to, kā skaistumkopšanas salona remonta laikā kājā gūtu brūci salīmējusi ar ”makgaivereni”. ”Nopietni, šitā blondīne ar ”makgaivereni” kāju līmēja? Labi,” izteicās Kaspars.

Pēc iestiprināšanās Ketija ciemiņiem piedāvāja nelielu izklaidi – sagatavot lūpu skrubi, kas tīri labi patika arī Kasparam un Ivaram, kurš sprieda, ka šis ir lielisks veids, kā cilvēkiem atgādināt, ka ļoti daudz ko paši par izdarīt.

Vakara noslēgumā bija pienācis laiks nobaudīt kāzu torti jeb tiramisu, kas Karlsonu ģimenē tiek gatavots jau 10 gadus. ”Vīrs saka, ka šī ir garšīgākā kūka viņa mūžā un labākais tiramisu pasaulē,” skaidroja Ketija.

Ketijas centību ciemiņi novērtēja vienbalsīgi, piešķirot maksimālo punktu skaistu – 30.