“Vakariņas ir jānopelna” – kulinārijas eksperte Signe Meirāne TV šovā viesus liek pie darba

3 komentāri
“Vakariņas ir jānopelna” – kulinārijas eksperte Signe Meirāne TV šovā viesus liek pie darba
F64

TV3 šovā ”Gandrīz ideālas vakariņas” šajā nedēļā sapulcināta jautra un draudzīga kompānija – cits pēc cita galdu klāj pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, dziedātāja Alise Kante, dīdžejs Jānis Spinga un vairāku pavārgrāmatu autore Signe Meirāne, kura kulinārajā sacensībā metās trešajā vakarā.

Šīs nedēļas vakariņotāju vidū Signe ir tā, no kuras viesi sagaida visgrandiozāko kulināro garšu piedzīvojumu. ”Kopumā draud laba izēšanās,” pirms vakariņām sprieda Jānis.

Signe vakariņas bija nolēmusi organizēt Toskānas noskaņās un uz skaisti dekorētā galda kā pirmo visiem cēla priekšā uzkodu – šķiņķi, artišokus, olīvas, sieru, pašas ceptu maizi un citus našķus. ”Bijām svētlaimē,” par pirmo ēdienu izteicās Jānis.

”Mūsmājās viens foršākajām pasākumiem ir tad, kad atnāk viesi un, kā es saku, viņiem vakariņas ir jānopelna un jāuztaisa pasta,” paziņoja namamāte. ”Ideālo vakariņu” šova dalībnieki nebija izņēmums, un kompānija aktivitāti uzņēma ar milzu sajūsmu.

Pašu rokām gatavotā pasta tika pasniegta kopā ar piecas stundas gatavotu pīles ragū.

Pēc iestiprināšanās Signe jaunajiem draugiem piedāvā uzspēlēt erudīcijas spēli. ”Tā, kā es šovakar smējos, es sen nebiju smējies. Es ļoti izbaudīju,” par izklaidi jūsmoja Arvis.

Visbeidzot galdā tika celts deserts – tiramisu Signes gaumē, ko viesi notiesāja gardām mutēm.

”Es dzirdēju, kā viesi pie katra mana ēdiena kunkst, un, protams, kā jebkuram cilvēkam, kurš uzņem viesus, man tas ir svarīgi. Man nevajag, lai viņi ģībst un krīt gar zemi, bet, lai viņi ir priecīgi, paēduši un aiziet mājās laimīgi. Ja tas ir izdevies, tad viss ir kārtībā,” atzina Signe.

Signes rūpes un centību ciemiņi novērtēja ar maksimālo atzīmi – apaļiem 30 punktiem.
3 komentāri