Salcevičas bijušais vīrs TV3 vakariņu šovā piedzīvo lērumu ķibeļu

12 komentāri
Salcevičas bijušais vīrs TV3 vakariņu šovā piedzīvo lērumu ķibeļu

Otrdienas, 13. aprīļa, pievakarē TV3 skatītāju novērtējumam tika nodots šova ”Gandrīz ideālas vakariņas” šīs nedēļas otrais raidījums, kurā namatēva lomā iejutās stilistes Indras Salcevičas bijušais laulātais draugs barista Kaspars Bērziņš.

”Gandrīz ideālās vakariņās” šajā nedēļā vienkopus pulcējusies vietējo uzņēmēju kompānija – kūku mājražotāja Ilze Kupča, ”Kurts coffee” un skaistumkopšanas salona ”Auch” saimniece Ketija Karlsone, aktieris un kaņepju eksperts Ivars Auziņš un ”influenceris” un barista Kaspars Bērziņš, kurš galdu klāja otrdienas vakarā.

Par Kaspara varēšanu virtuvē vismazākās bažas bija Ketijai, kurai vakariņu gatavošana jau aiz muguras. Tomēr drīz vien atklājās, ka šā vakara namatēvam nemaz tik gludi neiet. Lielveikalā Kaspars atskārta, ka iepērkoties jāpaļaujas vien uz atmiņu. ”Kā var atstāt sarakstu mājās? Bļāviens!” uz sevi pukojās ”influenceris”.

Arī turpinājumā Kasparam klapatu netrūka. ”Es tikko sačakarēju visu. Es ielēju olas baltumā saldo krējumu, bet saldo krējumu man taču vajadzēja… Bļāviens!” to, kādu kļūdu pieļāvis, gatavojot mīklu biskvītam, skaidroja Kaspars.

Par laimi, ledusskapī atradās vēl olas, kuru baltumus kuļot, Kaspars brīnījās, kā citiem cilvēkiem izdodas nenotašķīt pusi virtuves, to darot.

Video: ieskats, kā dzīvo ”influenceris” Kaspars Bērziņš un viņa jaunā draudzene

”Varbūt man tomēr paēst, pirms es iešu uz vakariņām?” prātoja Ketija.

Pēcāk Kaspars ķērās pie paipalas gatavošanas un atzina, ka gaļas ēdieni viņam noteikti padodas labāk par desertiem. Taču šajā reizē viņu bažīgu darīja Ilzes novēlējums, lai izdodas, jo, kā viņa novērojusi pavāru šovos, dalībniekiem paipalas nav izdevies pagatavot.

Kad paipala jau bija cepeškrāsnī, Kaspars neslēpa: ”Man ir tāds stress, es nevaru. Man vajag iedzert! Kur man ir glāze.” Ketija atviegloti uzelpoja, ka viņa nav vienīgā, kurai vakariņu šovā trīc rokas.

”Ielejiet kāds viņai 50 gramus!” ”Influencerim” Kasparam Bērziņam švuncīgs uznāciens vakariņu šovā

Kaspars visi bija sasēdušie pie skaisti dekorētā galda, Kaspars ciemiņiem pavēstīja, ka ļoti centies, taču neslēpa, ka bija lietas, kas viņam nesanāca. Uzkodā viņš galdā cēla pildītus un krāsnī ceptus sāļos groziņus. Lai gan sākumā Kaspars uzstāja, ka groziņus cepis pats, vēlāk gan atzinās, ka tos pircis gatavus.

Bez sevišķas kavēšanās tika pasniegts pamatēdiens – trīs stundas zosu taukos gatavots paipalu konfits, ko bagātīgi papildināja spināti. Pēc paipalas notiesāšanas Ilze izteica atzinīgus vārdus, bet Ivars un Ketija neslēpa, ka gaļa varēja būt mīkstāka. Namatēvs pats atzina, ka bija cerējis, ka būs vairāk gaļas.

Sarunu laikā Kaspars savu ekstrēmista dabu atklāja, pastāstot, ka uz lielveikalu mēdz doties, tērpies rīta halātā, bet vakara turpinājumā Kaspars, Ketija un Ilze vienojās bez drēbēm izlekt ar gumiju no Siguldas trošu vagoniņa. ”Es jūs izgrūdīšu,” pievienoties trijotnei nebija gatavs Ivars.

Izklaidē barista ciemiņiem sniedza nelielu meistarklasi kafijas gatavošanā un trijotnei pastāstīja daudz jauna par kafiju. Tās noslēgumā katrs sev pagatavoja dzērienu, ko jau pēc brīža baudīja kopā ar banāniem pildītu biskvītu.

Lai arī nebija gājis gludi, vakariņas Kaspara vadībā jaunie draugi novērtēja atzinīgi un kulinārajā sacensībā viņam piešķīra 28 punktus – pa deviņiem punktiem Kaspars saņēma no Ketijas un Ivara, bet Ilze viņu novērtēja ar apaļu desmitnieku.