Saimnieku šova veidotājs viesiem galdā ceļ ”perversas” un neizskatīgas vakariņas

Pievienot komentāru
Saimnieku šova veidotājs viesiem galdā ceļ ”perversas” un neizskatīgas vakariņas

‘’Vakariņās četratā” šonedēļ sagadījusies īpaši jautra kompānija: māksliniece Ieva Cipruse, šova ‘’Saimnieks meklē sievu’’ varonis Oskars Bērziņš, radošā uzņēmuma “Piparmētras” dibinātāja un vadītāja Līga Rīga un “Rīta Panorāmas” bijušais vadītājs un producents Dāvis Valdnieks. Pirmās vakariņas izvēršas haotiskas un, kā neslēpj veidotājs un apstiprina eksperti – perversas.

Pirmais vakariņas gatavo Dāvis. Viņš viesus uzņem ģimenes dzīvoklī, ar kura iekārtošanu nesteidzas, piemēram, tajā joprojām nav aizkaru, vannas istabā nav spuldzīšu.

Dāvis gatavo savus iecienītos ēdienus, tostarp, maltās gaļas mērci, lai gan dāmas, kā izrādās, gaļu neēd.

Staigājot pa pārtikas veikalu un sarūpējot gardumus pusdienām, Dāvis pamāca skatītājus arī, kā nočiept kādu našķi. Traukus viņš ‘’nočiepj’’ no ģimenes mājām, un laiks vakariņām!

Gatavošanas laikā Dāvis attopas, ka aizmirsis nopirkt dažas svarīgas lietas, bet talkā nāk kaimiņi, kuri aizdod šķīvjus un salvetes.

Gatavošanas process ir diezgan haotisks – lai pagatavotu maltās gaļas mērci, Dāvis sazvana tēvu un prasa viņam padomu, bet to, ka Valmieras salātus, kas tiks pasniegti uzkodā, gatavo pirmo reizi, Dāvis absolūti neslēpj. Ik pa brīdim pietrūkst kāda vakariņu elementa, un Dāvis atkal steidz pie izpalīdzīgajiem kaimiņiem.

Viesus pārsteidz visai nepievilcīga skata salāti, taču, kas galvenais – ļoti gardi!

‘’Izskatās drusku perversi,’’ savu maltās gaļas mērces noformēju vērtē Dāvis, un pavārmākslas eksperts aizkadrā tam pilnīgi piekrīt.

Izrādās, ka meitenes nav gaļēdājas, līdz ar ko vienai nākas iztikt vien ar kartupeļu biezputru, otra gan, izrādot cieņu gatavotājam, apēd pagatavoto gaļu.

Kā izklaide tiek piedāvāta pudeles griešana uz apģērbšanos. Tam, kurš pirmais apģērbies, jāskrien ap māju.

‘’Interesanti, skaisti, perversi. Ar garšām viss kārtībā, bet par izskatu varam likt visai maz balles,’’ vakariņas izvērtē eksperts. Savukārt ēdāju vērtējumā Dāvis saņem 34 punktus, kas ir ļoti labs rezultāts.