35 komentāri

Par ”Lauku sētas” jaunās sezonas sensāciju un diemžēl arī pirmo izbalsoto kļuvis stilists Jānis Paass. Puisis, kurš saimniecībā atteicās strādāt, bet pēc izbalsošanas rupji izlamāja saimnieci, uzreiz pēc izbalsošanas pasaka visu, ko domā Skaties.lv ekskluzīvajās ”ķēķa runās”.

Skaties.lv visu šova filmēšanas laiku nodrošināja ”Lauku sētas” dalībniekiem iespēju ”izkratīt sirdi” kameras priekšā īpašajā saimniecības ”ķēķī”. ”Ķēķa runās” var teikt visu, ko domā, jo TV tās netiek rādītas – šova ”virtuvi” iepazīt ir iespēja tikai rūdītākajiem faniem Skaties.lv īpašajā ”Ķēķa runu” sadaļā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Skandalozo ”Lauku sētas” sēriju ar Paasa lamāšanos skaties te!

Pirmais iespēju pateikt visu, ko domā, izmantojis Jānis Paass, kurš kameru priekšā stājies uzreiz pēc izbalsošanas.

”Tikšu projām no šīs nelielās elles,” pēc izbalsošanas atviegloti nopūties Paass, paziņojot, ka nejutis vēlmi ”veltīt sevi sūdiem”.

”Laurai novēlu notievēt,” skarbs, pametot kolēģus, ir Jānis.

TOP komentāri

  • Linda Paure
    +22 +18 -4

    Linda Paure

    100% tur apakšā slēpjas kkas, lai būtu "reitings". Tieši tādēļ Jānis noteikti tur tika paņemts.
    Daļēji piekrītu Jāņa teiktajam beigās, jo nu šobrīd izskatās saimniecei uz urā, atbrauc cilvēki, kas izberž kūti, ar tādu sūdu kārtu! - un vēl pasaka, ka 1x kūts esot tik tīra!
    Bet, lai nu kā, ir stulbi tagad komentēt - ka Jānis ir tāds un tāds, katrs esam indivīds un ne mums par otru spriest! ;)
  • Kukainiite
  • ..

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl