Laiks gardām, sātīgām un bagātīgām zupām! Skaties 5 garšu receptes!

Pievienot komentāru

Tuvojoties ziemai, laikā, kad ārā kļūst nedaudz drēgnāks, arī ikdienas ēdienkarte arvien vairāk ilgojās pēc kā tāda, kas var ātri un labi sasildīt. Un kas gan mūs var labāk sasildīt, ja ne kārtīga un karsta tase gardas, sātīgas un bagātīgas zupas! Iesakām tev 5 ātras un ļoti gardas zupas receptes, kuras tapušas tepat – Rīgas centrāltirgū!

Balto pupiņu un dārzeņu zupa

Veģetāru ēdienu cienītājiem patiks šī receptes versija klasiskajai gulaša zupai. To gatavo ar baltajām pupiņām!

Nepieciešamie ingredienti

  • Pupiņas tomātu mērcē
  • Burkāni
  • Selerijas kāts
  • Sīpoli
  • Puravi
  • Garšaugi

Sēņu buljonzupa ar pērļu grūbām un puraviem

Foto: publicitātes foto

Rudenī sēnes ir lielākais dārgums, tādēļ sēņu cienītājiem noteikti patiks sēņu buljonzupa ar grūbām.

Nepieciešamie ingredienti

  • Kaltētas sēnes
  • Grūbas
  • Puravi
  • Garšaugi
  • Baravikas

Biešu krēmzupa ar kazas sieru un valriekstiem

Viena no tavām iecienītākajām krēmzupām varētu turpmāk būt gatavota no bietēm, un pasniegta ar kazas sieru un valriekstiem!

Nepieciešamie ingredienti

  • Bietes
  • Saldais krējums
  • Pien
  • Valrieksti
  • Kazas siers
  • Garšaugi

Ašā soļanka

Foto: publicitātes foto

Pikantāku un ierastāku zupu cienītājiem – ašā soļanka. Šī zupa top 10 minūtēs!

Nepieciešamie ingredienti

  • Marinēti gurķi
  • Olīvas
  • Kūpināta cūkas pavēdere
  • Tomātu pasta
  • Ķiršu tomāt
  • Tomāti garšaugi

Tomātu krēmzupa

Foto: publicitātes foto

Pavisam vienkāršu bērnības garšu tīkotājiem ļoti patiks tomātu krēmzupas recepte, labu apetīti!

Nepieciešamie ingredienti

  • Tomāti
  • Garšaugi
  • Ķiploks
  • Sīpols