Komentāri

Šā vakara “Īsto veču” sērijā bija vērojama neliela “rīvēšanās”, taču tā nepārauga lielos varoņu konfliktus. Bet par visu pēc kārtas.

Sērija iesākās ar jau pagājušajā nedēļā novērotajām milzu pārmaiņām Aivara izskatā – ja pirmajā sezonā tikai uz tās beigām bija redzami reāli rezultāti, tad šoreiz tas noticis jau pirmajās sērijās.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Viņš uz nedēļu bija pametis mājas, lai dotos uz Kuldīgu darba darīšanās, taču tas vīru neatturēja no treniņiem. Un rezultāts ir acīmredzams!

Turpinājumā večus iepazīstināja ar veselīgu uzturu un tā daudzveidību, bet, pirms tam noklausījušies un noskatījušies paraugdemonstrējumu, kā pagatavot astoņkāja karpačo, sērijas beigu uzdevums bija pašiem to pagatavot.

Fitnesa instruktore un uztura speciāliste Justīne Apine pamatīgi nobaidīja vīrus, jo šķita, ka viņiem būs jāķeras pie dejām, taču viņas uzdevums bija tikai izskaidrot jau pieminēto veselīgo uzturu. Vīriem acis iepletās, kad uzzināja, cik saldinātajos dzērienos patiesībā ir cukura.

Šīs dienas smagākais treniņš vīriem bija ar regbija kluba “Livonija” biedriem, kurā dažs labs mūsu varonis pat iekrita tādā azartā, ka nākotnē varētu apdomāt par šīs spēles apgūšanu.

Sērijas noslēgumā, kā jau solīts, kulinārijas pārbaude, kurā večiem bija jāpagatavo maltīte – Aivaram ar Mintautu uzdevums bija astoņkāja karpačo, savukārt Jevgēnijam un Jurim tika uzticēta vista ar dārzeņiem, bet Raitis tika iecelts par šefpavāru.

Par viņu gan neviena no komandām nebija sajūsmā, Mintauts pat ieteicās, ka varētu izvārīt viņu pašu, nevis astoņkāji, taču beigu beigās visi tika pie maltītes. Arī ēdiena vērtētāji – iepriekšējās “Īsto veču” dalībnieks Uldis, kā arī dziedātāja Olga Rajecka.

Žūrijas vērtējumā uzvarēja astoņkājis, kā rezultātā Mintauts ar Aivaru varēs izmantot kārtīgas masāžas pakalpojumus.

Video: “Īstie veči”, 3. sērija

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl