Iedvesmai vakariņām: sautējums, kurš būs pa spēkam ikvienam, Jāņa Rāznas gaumē

Go3 debitējis raidījums, tiem, kuriem tīk atpūta brīvā dabā un gardi paēst – ‘’Ceļo un gatavo ar Bārdu’’. Raidījuma vadītājs Jānis Rāzna pirmajā sērijā dodas uz Tukuma novada Zentenes pagasta ”Jānīša dabas taku”, kur uz uguns top gardums ar nosaukumu ”Pats savā sulā”. Uz ugunskura vai savā virtuvē – to varēs pagatavot ikviens, pat tie, kuri ar pavārmākslu nav draugos.

Atpakaļ uz rakstu

8 komentāri

  • Amadejs

    Amadejs

    Beidziet kritizēt!Bārda noder saimniecībā- novelc pa netīro trauku un tas atkal tīrs un spožs!
    • Ģirts

      Ģirts

      ...izņemot tos traukus no kuriem Amadejs ēd...tie ir jāizslauka ar to bārdu kas pavēderē un tiem sariem kas pakaļā aug...āmen!
  • 😵
  • Ģirts

    Ģirts

    Kas par muļķībām...briesmīga un netīra bārda...(laikam būs sajaucis ar savu netīro pavēderes spalvu)...Onkulītis atgādina labsirdīgu lāčuku...nu bet toč!!!...Ta ka būtu izkāpis no multenes"Ezītis miglā"!!!...
  • Vilnis U-s
  • Guna
  • cic Jānis

    cic Jānis

    Bārda briesmīga un netīra izskatās, bet ēdiens varētu būt labs.
    • Ģirts

      Ģirts

      Kas par muļķībām...briesmīga un netīra bārda...(laikam būsi sajaucis ar savu netīro pavēderes spalvu)...Onkulītis atgādina labsirdīgu lāčuku...nu bet toč!!!...Ta ka būtu izkāpis no multenes"Ezītis miglā"!!!...

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!