Komentāri

Gardēžu un kulinārijas raidījums Gandrīz ideālas vakariņas šonedēļ, kā zināms, ir īpašs, jo tajā piedalās četri citzemju ļaudis, kas dalās savu valstu kulinārijas noslēpumos. Šīs nedēļas trešajā raidījumā meistarklasi Marokas virtuvē pasniedza Latvijā dzīvojošais projektu vadītājs Juness Filali.

Protams, kur satiekas četru dažādu zemju pārstāvji, tur ne tikai viņiem, bet arī mums, Latvijas iedzīvotājiem, ir pārsteigums.

Juness saviem viesiem kā pamatēdienu piedāvāja sutinātu aitu plūmju, kanēļa un karamelizētu sīpolu mērcē ar mandelēm, kā arī uzkodu – Marokāņu salātus, jo, kā izrādās, Marokā šie abi ēdieni tiek pasniegti kopā.

Aicinām noskatīties atraktīvā marokāņa gatavotos ēdienus, un, iespējams, arī Tev izdosies gūt ne tikai iedvesmu, bet arī pagatavot gardu maltīti.

Marokāņu dārzeņu salāti

Pamatēdiens – sutināta jēra gaļa ar garšvielām

ASOCIĀCIJU TESTS! Mēs uzminēsim, kā Tu pavadīji vasaru!

ASOCIĀCIJU TESTS! Mēs uzminēsim, kā Tu pavadīji vasaru!

Vasaru pārsvarā pavadīji siltās zeķēs, vērojot lietus lāses aiz loga, vai arī gluži pretēji – aktīvi sportojot brīvā dabā, pa vidu daudziem koncertiem un festivāliem? Godīgi aizpildi šo testu un skaties – vai mēs spēsim uzminēt, kāda patiesībā bija Tava vasara!

Lasi vēl