Komentāri
Kanālā 2 startē jauns šovs ar pasaulslaveno šefpavāru Gordonu Remziju
Publicitātes foto

Jaunais un televīzijas ekrānos vēl neredzētais šovs ar Gordonu Remziju ”Šausmas virtuvē” parādīs restorānu īpašnieku un pavāru vājības. Šovs atklās ne tikai to, kādi ir restorānā pasniegto ēdienu trūkumi, bet arī kā mutuļo cilvēku emocijas dažādās situācijās. Ja kāds spēj ūķi pārvērst restorānā, tad tikai Gordons Remzijs! Sagaidiet ”Gordona Remzija Šausmas virtuvē” (Ramsay’s Kitchen Nightmares US) no 10. aprīļa darbdienās plkst. 20.00 Kanālā 2!

Kopīgs bizness ar Deividu Bekhemu

Daudzus gadus ilgā pieredze restorānu pārvaldībā visā pasaulē skotu izcelsmes TV raidījumu vadītāju, pavāru un uzņēmēju Gordonu Remziju padarījusi par vienu no prasmīgākajiem un prasīgākajiem pavāriem un viesmīlības ekspertiem pasaulē. Remzija restorāns ir ieguvis trīs zvaigznes – viņš ir viens no tikai četriem šefpavāriem Anglijā, kas ieguvis prestižās Mišelīna trīs zvaigznes un viņa restorāns ir kļuvis par vienu no visilgāk pastāvošajiem Londonā. Pateicoties veiksmīgajai pieredzei, pirms pāris gadiem Londonas centrā Sautvarkas rajonā Remzijs kopā ar slaveno futbolistu Deividu Bekhmenu atklāja arī kopīgu restorānu un bāru ”Union street cafe”, kurā tiek piedāvāti Vidusjūras un Itālijas ēdieni.

Laiks ieraudzīt restorānu vājības!

Remzijs ir atvēris plašu restorānu ķēdi visā pasaulē, un jāteic, ka viņu iemīļojuši ne tikai ēdiena baudītāji, bet arī televīzijas skatītāji daudzviet pasaulē, jo ir radīti vairāki plašu sabiedrības rezonansi izraisījuši raidījumi – viens no tiem ”Remzija Gordona Šausmas virtuvē”, kas ir piedzīvojis ne vienu vien sezonu.

Pirmajā šova sezonā Remzijs fokusēsies uz restorāniem, kas atrodas Dienvidkalifornijā un Ņujorkā. Ik raidījumā Remzijs sniegs ieteikumus un parādīs, ko nepieciešams mainīt un uzlabot, lai restorāna bizness kļūtu veiksmīgs, un iedotais laiks pārmaiņām būs viena nedēļa. Tieši Remzija profesionālais viedoklis un ieteikumi ir visnoderīgākie, ja restorāna bizness neveicas kā ieplānots.

Taču jebkuram restorāna īpašniekam un vadītājam, kā arī pavāriem jābūt gataviem uz skarbiem vārdiem – Remzijs ir tiešs, skarbs un nežēlo nevienu. Lai pārbaudītu, vai tiešām Remzija norādījumi ņemti vērā, pēc laika viņš atgriezīsies restorānā un pārbaudīs, kā ir mainījusies restorāna darbība.

Interneta vidē ir atrodams arī fakts, ka septiņu sezonu laikā tikuši aizvērti vairāk kā 60% restorāni, kā arī uzsākti dažādi tiesas procesi, taču 40% no restorāniem ir piedzīvojuši patīkamas pārmaiņas.

Izbaudiet šovu ”Gordona Remzija Šausmas virtuvē” no 10. aprīļa darbdienās plkst. 20.00 Kanālā 2!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl