9 komentāri

Šova Precētie pret brīvajiem otrā sezona sākās daudzsološi. Uzvarējuši precētos, brīvie Krista Bičevska un Justs Gūtmanis pauda vēlmi turpināt attiecības. Diemžēl izrādās, ka nekas nav sanācis.

Lai arī Justs sērijas nobeigumā paziņoja, ka aicinās Kristu uz vēl vienu randiņu, sarunā ar Skaties.lv puisis atklāj, ka nekāda otrā randiņa nebūs.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Nekā, nekā, diemžēl. Uzreiz pēc filmēšanas abi ar Kristu aizgājām pastaigāties, uzreiz sapratām, ka esam pārāk dažādi. Ar to viss beidzās,” Skaties.lv atklāj Justs.

Lai arī pirmajā randiņā abi radīja saskanīga pāra iespaidu, ko novērtēja arī skatītāji un Justa draugs, nu pats puisis atzīst: “Pirmās sajūtas ne vienmēr ir tās paliekošākās.”

Pēc sērijas filmēšanas nu jau pagājis kāds laiks, bet Justs joprojām ir brīvs puisis. Pāris stundu laikā pēc Precētie pret brīvajiem pārraides viņa sociālos tīklus pārpludinājušas vēstules no iepazīties kārām meičām.

FOTO: Justa un Kristas pirmais randiņš

“Raksta tādos kvantumos, ka esmu pārsmējies,” smejas Justs, atklājot, ka vēstuļu skaits jau mērāms vairākos desmitos.

Pagaidām brīvais puisis gan var apbēdināt visas pielūdzējas – šādā veidā viņš tomēr draudzeni meklēt nedomā.

“Šaubos, vai atbildēšu šīm meitenēm, drīzāk jau, ka ne. Šovā tomēr piedalījos vairāk joka pēc, negaidīju tādu popularitāti meiteņu vidū,” tā Justs.

VIDEO

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl