Zemenes sniegā – gardumu gardums!

Komentāri
Zemenes sniegā – gardumu gardums!
Foto: F64

Sastāvdaļas

  • 500 g (9%) biezpiena
  • 200 ml saldā krējuma
  • 400 g svaigu zemeņu
  • 8 ēd.k. cukura
  • 320 ml šokolādes mērces
  • Svaiga piparmētra (dekorēšanai)
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

  • Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
  • Sablenderē zemenes ar cukuru.
  • Putukrējumam pievieno biezpienu un izmaisa, pilda traukos un pārlej ar šokolādes mērci, dekorē ar piparmētru lapiņu.
Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl