Vistiņa Sol mažorā!

0 Komentāru
Vistiņa Sol mažorā!
Foto: Flickr

Kristiāna Tēberga, Evita Terēze Tēberga  – Vistas fileja ar sēņu mērci un piedevām

Sastāvdaļas:

  • vistas fileja (400 g)
  • rīsi (0,5 kg)
  • saldais krējums (0,5 l)
  • 1 sīpols
  • sēnes (gailenes vai šampinjoni 0,5 kg)
  • sāls
  • pipari
  • zaļumi (dilles, pētersīļi)
  • cherry tomāti (1 iepakojums)
  • balzametiķis (krēms)
  • olīveļļa
  • romiešu salāti (1 galviņa)
  • cietais siers

 

Pagatavošana:

  1. Apcep vistas fileju sagrieztu gabaliņos, uz otras pannas apcep sīpolu, sēnes, pievieno saldo krējumu, ierīvē nedaudz siera.
  2. Uzvāra rīsus.
  3. Sagatavo salātus.
0 Komentāru