Vista + ananasi = garda mērce!

Komentāri
Vista + ananasi = garda mērce!
Foto: Flickr

Iveta Alpe, Kristiāns Alpe

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas,
  • garšvielas vistas gaļai,
  • karijs,
  • 300 ml saldā krējuma (35%),
  • mazā bundžiņa konservētu ananasu,
  • cietais siers,
  • sāls,
  • makaroni (ligzdiņas),
  • eļļa cepšanai,
  • 2 tomāti,
  • 2 gurķi.

Pagatavošana

  1. Liek vārīties makaronus.
  2. Vistas fileju sagriež gabaliņos iemaisa ar garšvielām un liek cepties.
  3. Kad gaļa apcepusies, pievieno ananasus un saldo krējumu. Sarīvē sieru.
  4. Kārto uz šķīvja makaronus, pārkaisa ar rīvētu sieru. Blakus lej vistas gaļas mērci. Dekorē ar tomātiem un gurķiem.

Lasi vēl